Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ! - Δεν αντέχουμε άλλο...


http://www.paron.gr/v3/  http://zeidoron.blogspot.gr/

1 σχόλιο :

  1. Γιαυτό την Κυριακή θα πάνε θρούμπα όλοι οι Ανθέλληνες του κερατά που μας φτωχό- ποιήσανε και μας καταστρέψανε εμάς τις οικογένειες μας και το Μέλλον των Παιδιών της Ελλάδας.Και για να εξηγούμε δεν θέλω ούτε το ΣΥΡΙΖΑ γιατί και αυτοί οι πρώην Πασόκοι που εισχώρησαν σε αυτό μόλυναν την παράταξη. Συμμαχίες και δήθεν υποστηρίξεις είναι όλα κουραφέξαλα και εγώ δεν αποδέχομαι αυτά τα κατευθυνόμενα εκλογικά κώλο - γλειψίματα.
    Θέλω στην εξουσία καθαρά γνήσια άτομα που έχουν κολλήσει ένσημο στην ζωή τους και προ παντός ΕΛΛΗΝΕΣ με κεφαλαία γράμματα.
    Η Πατρίδα μας κινδυνεύει από την αναγκεφαλειά και την κλεψιά των δοσίλογων των δήθεν εθναρχοπατέρων της Ελλάδας αυτών και της κουστωδίας των.
    Απελπισμένος στην ουσία δεν θα είμαι ΕΓΩ αλλά αυτοί που τα έκαναν όλα γης μαδιάμ.
    Τα ρημαδιά τους και αυτοί εύχομαι να ζουν με τύψεις για όλη τους την ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ