Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Αποκλεισμός της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α από τις ευρωεκλογές στην Ολλανδία

Με αντιδημοκρατικές και παράνομες μεθοδεύσεις απαγορεύεται να συμμετάσχει η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη, με αποκλειστική η ευθύνη της ελληνικής...κυβέρνησης και των δικαστικών αντιπροσώπων», καταγγέλει το γραφείο Τύπου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

«Συγκεκριμένα ενώ τα ψηφοδέλτια έχουν αποσταλεί από την Ελλάδα, δεν παραλήφθηκαν από το ελληνικό προξενείο άγνωστο για ποιο λόγο. Από το πρωί ο δικαστικός αντιπρόσωπος αρνείται να δώσει σφραγισμένα λευκά ψηφοδέλτια για την συμμετοχή όσων επιθυμούν να ψηφίσουν ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Παρά...
το διάβημά μας στο υπουργείο τίποτα δεν έγινε για να λυθεί το πρόβλημα», τονίζει η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

«Καταγγέλλουμε τον αποκλεισμό της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. από τις ευρωεκλογές στην Ολλανδία, που γίνεται με αποκλειστική ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης και των δικαστικών αντιπροσώπων. Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. επιφυλάσσεται για την χρήση κάθε νόμιμου μέσου για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης συμμετοχής της στην εκλογική μάχη που ήδη έχει ξεκινήσει», καταλήγει η ανακοίνωση.
efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ