Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Καταγγελία Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας: Έκανες τα νοσοκομεία Λαϊκή Αγορα!!! Ντροπη σου κ. Γεωργιάδη!!

Το success story στην Υγεία συνεχίζεται. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας:
Προς τον λαό της Λευκάδας
"Ο Ι.Σ. Λευκαδος καταγγέλλει τον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος λίγες ημέρες πριν της εκλογές πέρασε άρθρο νόμου στο νομοσχέδιο που...
αφορούσε τις Λαϊκές Αγορές, αλλάζοντας άρδην το καθεστώς εφημέρευσης των νοσοκομειακών ιατρών!
Συγκεκριμένα με το νόμο 4264/14 άρθρο 43, επιτρέπει την μετατροπή των ενεργών εφημεριών των ιατρών σε εφημερίες μικτές και ετοιμότητας, πετυχαίνοντας έτσι να εξοντώσει τελειωτικά, οικονομικά και σωματικά τους νοσοκομειακούς ιατρούς, αφού και θα διπλασιαστεί ο αριθμός των εφημεριών τους χωρίς να αυξηθεί στο ελάχιστο η αποζημίωση τους, ενώ καταργεί στην ουσία και την ημέρα-ρεπο, που μπορούσε να πάρει ένας ιατρός μετά από 24ωρη εργασία, λόγω ότι την δικαιούται μόνο με ενεργή εφημερία και με καμιά άλλη εφημερία άλλου είδους!!

Πώς μπορεί να δουλέψει έτσι ένας ιατρος? Πώς θα μπορεί να αποδώσει χωρίς λάθη έχοντας να κάνει με την ανθρώπινη υπαρξη? Ποσο άλλο στην εξαθλιωση?Μηπως οδηγείς κ. Γεωργιάδη εσκεμμένα στην έξοδο και τους εναπομείναντες καλούς επιστήμονες που υπάρχουν στα νοσοκομεία μας?

Πρόκειται πραγματικά για έναν νόμο που η λέξη αίσχος και ντροπή είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει!

Αφήνουμε τον κ. Γεωργιάδη και αυτούς που τον στηρίζουν και κρύβονται από πίσω του,στην κρίση του Λευκαδίτικου λαού που απέδειξε πόσο σοφός και ώριμος είναι!".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ