Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ

Σχολιάζοντας εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής οι εκπρόσωποι Τύπου Ελεάννα Ιωαννίδου και Γιάννης Τσιρώνης δήλωσαν:

«Είναι παρήγορο ότι έγιναν βήματα, αλλά για μια ακόμη φορά, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις κινούνται αργά, αποσπασματικά και πίσω από τις απαιτήσεις. Η ευρωζώνη παραμένει στο έλεος των χρηματαγορών θεσμικά και οικονομικά αθωράκιστη. Η αναφορά σε ευρωπαϊκό Σχέδιο Μάρσαλ δεν αρκεί αν δεν είναι περιβαλλοντικά και κοινωνικά δίκαιο, με επαρκείς πόρους. Η επιμήκυνση και τα λογικά επιτόκια δεν αναιρούν ότι η Ελλάδα παραμένει στην τεχνητή αναπνοή και ότι οι υπόλοιπες δεσμεύσεις ξεπερνούν ήδη τις αντοχές της

Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ