Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

Ταλαιπωρίας συνέχεια στην ΥΠΑΔ Αγρινίου

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία δεκάδων ασφαλισμένων του δημόσιου στο Αγρίνιο. Γιατρός εξακολουθεί να μην υπάρχει και η εξυπηρέτηση γίνεται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή. Tι απαντά ο ΟΠΑΔ.

Οι γιατροί που υπογράφουν-θεωρούν τις συνταγές και τα βιβλιάρια, έρχονται στην ΥΠΑΔ του Αγρινίου, από το νοσοκομείο και εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους, μόνο κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Αποτέλεσμα και σήμερα Παρασκευή, από το πρωί, να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές ασφαλισμένων, που έφταναν μέχρι τον δρόμο και συγκεκριμένα την Εθνικής Αντιστάσεως, επί της οποίας στεγάζονται τα γραφεία της υπηρεσίας!

Η κατάσταση είναι ίδια και στο Μεσολόγγι και στη Ναύπακτο, όπου και εκεί οι ασφαλισμένοι εξυπηρετούνται από νοσοκομειακούς γιατρούς, δυο φορές την εβδομάδα. Στο Αγρίνιο όμως λόγω του όγκου των ασφαλισμένων, τα πράγματα είναι οριακά και οι ασφαλισμένοι με το δίκιο τους, εκφράζουν έντονες διαμαρτυρίες για την ταλαιπωρία που υφίστανται.

Σύμφωνα με τον ΟΠΑΔ στο Μεσολόγγι, αναμένεται αυτές τις μέρες απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού, για πρόσληψη τριών ελεγκτών γιατρών στην Αιτωλ/νία, ώστε το πρόβλημα να λυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ