Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αγρίνιο13-07-2011 
Αριθμ.πρωτ.498
                                                  
 ΨΗΦΙΣΜΑ
 Το σχέδιο ανακατανομής και συνένωσης  που κατέθεσε δημόσια προς διαβούλευση το Υ.Υ.Κ.Α. μας βρίσκει εντελώς αντίθετους γιατί οδηγεί στην ξεθεμελίωση του ΕΣΥ και μόνος σκοπός του είναι η εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων της Κυβέρνησης προς το Δ.Ν.Τ.
Το Νομοσχέδιο-έκτρωμα μειώνει τα στάνταρ  της παροχής υπηρεσιών Υγείας  και οδηγεί στην δημιουργία θυμάτων  τόσο στην κοινωνία όσο και στους............... εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας.
 ΑΠΑΙΤΟΥΜΑΙ:
  • ·Την άμεση απόσυρση του Νομοσχεδίου.
  • ·Την πλήρη αναβάθμιση του ΕΣΥ για δωρεάν ποιοτικό σύστημα παροχών Υγείας με την απαιτούμενη χρηματοδότηση.
  • ·Την άμεση λειτουργία του Νέου Νοσοκομείου  Αγρινίου με τις απαιτούμενες  προσλήψεις  ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και την οργάνωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας  τόσο στην Περιφέρεια όσο και στα Αστικά Κέντρα με πλήρεις υποδομές .
 Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες ότι το προς ψήφιση νομοσχέδιο θα βλάψει άμεσα την Υγεία τους και ζητάμε από τους Βουλευτές του Νομού να το καταψηφίσουν.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 Π. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ                                          Γ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ                                                                                
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΙΣΑ)ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 5· 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ . Τηλ και φαξ. 2641032317·email info@isagrinio.gr· www.isagrinio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ