Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η αλήθεια για τις συντάξεις ΟΓΑ στο λαό

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜ. Τ.Ο.  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΑΛΑΚΟΥ 4 – ΤΚ. 30100
ΤΗΛ. 26410 21668, FAX 26410 48078
 
                                                                              Αγρίνιο 08-07-2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ :  Η αλήθεια για τις συντάξεις ΟΓΑ στο λαό.
Διαβάζοντας κάποιος το Επικαιροποιημένο Μνημόνιο που ψήφισε η κυβέρνηση του ΔΝΤ - ΠΑΣΟΚ  αποκαλύπτει ότι στην έκθεση του, στη σελίδα 165, προβλέπεται ρητά η μείωση της βασικής σύνταξης του Ο.Γ.Α., που σήμερα ανέρχεται στα 360 ευρώ το μήνα. Επίσης, υπάρχει πρόβλεψη για μείωση και των κατώτατων συντάξεων των υπόλοιπων ταμείων μαζί με την θέσπιση αυστηρότερων κριτηρίων δικαιούχων με βάση τη θέση της μόνιμης κατοικίας.
Ακόμη στο τελικό κείμενο του Μεσοπρόθεσμου πλαισίου (στο μέτρο 8.8) που ψήφισε επίσης η κυβέρνηση του ΔΝΤ - ΠΑΣΟΚ πριν από μια εβδομάδα από τη Βουλή, υπάρχει η πρόβλεψη για μείωση των συνταξιοδοτικών δαπανών του ΟΓΑ και άλλων συνταξιοδοτικών ταμείων, καθώς και για αυστηροποίηση των............ κριτηρίων δικαιούχων με βάση τον τόπο μόνιμης κατοικίας.
Είναι φανερό ότι  η κυβέρνηση του ΔΝΤ - ΠΑΣΟΚ   θεωρεί ότι οι πλέον χαμηλοσυνταξιούχοι είναι αυτοί που ‘τα έφαγαν’ και τώρα πρέπει να πληρώσουν. Γίνεται αντιληπτό ότι αδιαφορεί για την απελπιστική κατάσταση που βρίσκονται οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι  συνταξιούχοι  του ΟΓΑ.  Επιτέλους αυτό το λάθος που λέγεται ΔΝΤ –ΠΑΣΟΚ ο λαός πρέπει με την πρώτη ευκαιρία των εκλογών να το διορθώσει. 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ