Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ- ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ

     Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ του ΚΚΕ
Πανελλαδική πολιτική εξόρμηση διοργανώνει το ΚΚΕ
  H Κομματική Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας, με εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους, με συσκέψεις σε τόπους δουλειάς και γειτονιές, με περιοδείες σε σχολές και στέκια νεολαίας, με συγκεντρώσεις σε γειτονιές και χωριά απευθύνεται στους εργατοϋπάλληλους, στους συνταξιούχους, στους αυτοαπασχολούμενους, στη φτωχή αγροτιά, στη νεολαία και τις γυναίκες που ανήκουν στα εργατικά, λαϊκά στρώματα , συζητώντας την πολιτική πρόταση διεξόδου από την κρίση που απαντά στα πραγματικά του συμφέροντα.
Στα πλαίσια αυτής της εξόρμησης περιοδείες της ΝΕ με επικεφαλής το βουλευτή Νίκο Μωραίτη έγιναν στο ΑΕΙ Αγρινίου, το ΤΕΙ Μεσολογγίου, την εταιρεία NESTLE,  το Φράγμα Αχυρών.
Την Κυριακή 22 Μάη η Κ.Ο. Αμφιλοχίας  πραγματοποιεί σύσκεψη για την κτηνοτροφία στις 11πμ στο καφενείο του κ. Κ. Κορομηλιά.

Την Κυριακή 22 Μάη στις 8μμ η Κ.Ο. Στράτου διοργανώνει συγκέντρωση στο καφενείο του κ. Σταμάτη με ομιλητή το  βουλευτή του κόμματος Νίκο Μωραίτη
Το γραφείο τύπου της ΝΕ ανακοινώνει σήμερα ότι η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί το Αγρίνιο την Πέμπτη 9 Ιουνίου.
Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης  θα ανακοινωθεί με δελτίο τύπου. Θα ολοκληρωθεί με ανοιχτή
συγκέντρωση- ομιλία στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου.
«Γνωρίζοντας σε βάθος πώς λειτουργεί το καπιταλιστικό σύστημα δεν αιφνιδιαστήκαμε. Είχαμε πεξεργασμένες θέσεις αποκάλυψης και διεκδικητικούς στόχους υπέρ του λαού, με συγκεκριμένη και καθαρή πολιτική γραμμή, χωρίς ταλάντευση. Είχαμε άμεση αντίδραση με λαϊκές κινητοποιήσεις που σίγουρα.......
δυσκόλεψαν την ακόμα πιο γρήγορη λήψη μέτρων, προβληματίσαμε νέες εργατικές, λαϊκές δυνάμεις. Είχαμε άμεση παρέμβαση υπέρ εργαζομένων και οικογενειών που αντιμετώπιζαν άμεσα προβλήματα, καλλιεργήσαμε κλίμα αλληλεγγύης, εμπνεύσαμε πνεύμα αγώνα και  αντίστασης.
Αν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ κρατούσαμε στάση υποχώρησης, συμμόρφωσης και υποταγής είναι βέβαιο ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα σήμερα, και κυρίως δεν θα υπήρχε ελπίδα για το αύριο.
Σήμερα ο λαός έχει πολύ περισσότερους λόγους να εμπιστευθεί τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ για το πού τραβάει η κατάσταση, για τη διέξοδο από την κρίση που συμφέρει το λαό. Να στηριχθεί με εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ, να συμπαραταχθεί μαζί του στα άμεσα μέτωπα πάλης για την ανάπτυξη ενός ισχυρού εργατικού, λαϊκού και νεανικού κινήματος που δίνει ελπίδα ότι θα παρεμποδίσουμε τα χειρότερα, θα δυσκολέψουμε να περάσουν νέα βάρβαρα μέτρα, θα ανατρέψουμε τον αρνητικό συσχετισμό δύναμης που επικρατεί στο κοινοβούλιο, στα ηγετικά όργανα του κινήματος, ώστε ο λαός να ελπίσει ότι θα έλθουν καλύτερες μέρες.
Οι καλύτερες μέρες δεν μπορούν να έλθουν, αν ο λαός με εμπιστοσύνη στο δίκιο του, στην οργανωμένη δύναμη και παρέμβασή του, δεν βάλει ως σκοπό του να ανατρέψει την εξουσία των μονοπωλίων, να κατακτήσει την δική του εξουσία. Αρκεί ο λαός να μη διασπείρει την επιλογή του σε κόμματα που έχουν ευθύνη για τα λαϊκά βάσανα, που με τις επιλογές τους αποπροσανατολίζουν, εμποδίζουν τη χειραφέτηση από παραπλανητικά διλήμματα και εκβιασμούς.»
Δεν υπάρχουν αδιέξοδα, αρκεί ο λαός να αποφασίσει.
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ του ΚΚΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ