Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου: "Τα προβλήματα του Νοσοκομείου δεν λύνονται με συνεντεύξεις!"

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου, με θλίψη παρακολουθεί τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
θεωρεί ατυχείς και άδικες τις ενέργειες και τον τρόπο διαχείρισης των προβλημάτων από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, στοχοποιώντας πρόσωπα, ενώ η διερεύνηση των περιστατικών είναι σε εξέλιξη .
Τα προβλήματα του Νοσοκομείου δεν λύνονται με συνεντεύξεις, δελτία τύπου και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά χρειάζεται συνεργασία της Διοίκησης και των φορέων του.... Νοσηλευτικού Ιδρύματος για την επίλυσή τους.
Ειδικά σε περίοδο κρίσης δεν μπορεί να φταίνε μόνο τα άτομα που εργάζονται, αλλά και οι έχοντες το γενικό πρόσταγμα να τα διαχειρίζονται, φροντίζοντας να υπάρχει επαρκές προσωπικό σε όλα τα τμήματα και ειδικά στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.
Τέλος δε καλούμε τους πολίτες, να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο προσωπικό (Νοσηλευτικό, Ιατρικό, κλπ.) του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ, που παρά τις αντίξοες συνθήκες και υπερβάλλοντας εαυτό παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ