Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Αίγιο: Πήγε να περάσει τα διόδια με πόνυ

Μες ένα διαφορετικό μέσο μεταφοράς που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε να περνάνε από τα διόδια είδαμε στο Αίγιο. Ένα άντρας, πήγε με το πόνυ του να. περάσει τα διόδια
Σύμφωνα με το filodomos.gr ο Άγγελος Δούκας, αποφάσισε να περάσει τα διόδια του Ελαιώνα με ένα άλογο πόνυ! Ζήτησε μάλιστα από τους υπαλλήλους να περάσει δωρεάν, αφού δεν προβλέπεται αντίτιμο για διέλευση με ζώο.
Αφού επικράτησε χαμός για κάμποση ώρα, αρκετοί βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο, τελικά δεν του επετράπη να περάσει, οπότε πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ