Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Ποινική δίωξη Δημάρχου Μεσολογγίου και συμπολίτευσης για παράβαση καθήκοντος

Στις 13 Δεκεμβρίου παραπέμπονται σε δίκη για παράβαση καθήκοντος ο δήμαρχος Μεσολογγίου και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που ανήκουν στη συμπολίτευση.
Το δικαστήριο αφορά την παράβαση καθήκοντος από το δήμαρχο Μεσολογγίου και τη συμπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου, στην προσωρινή διαταγή που...
είχε δώσει ο δικαστής για παροχή πόσιμου νερού στους δημότες και την αποφυγή ρίψης λυμάτων από το βιολογικό καθαρισμό στη λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού.

Αντί αυτού η δημοτική αρχή προσπάθησε να ανακαλέσει τότε την συγκεκριμένη προσωρινή διαταγή με αίτηση ανάκλησης, η οποία και απερρίφθη από το δικαστήριο.
Μετά απ΄όλα αυτά δήμαρχος και συμπολίτευση, αποφάσισαν να τοποθετήσουν 4 βρύσες στη θέση Μπούζα για να μπορεί να πίνει καθαρό νερό το Αιτωλικό, με αποκορύφωμα την δημόσια τοποθέτηση δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας, κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου, όπου καλούσε τους δημότες του Αιτωλικού να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, μιας και το νερό δεν τους αρέσει, ώστε να βρουν και αυτοί την ησυχία τους. 
Ο Εισαγγελέας Μεσολογγίου, απέρριψε εκ νέου τις υποτιθέμενες ενέργειες της δημοτικής αρχής για παροχή πόσιμου νερού με 4 βρύσες οι οποίες βρίσκονται 4 χιλιόμετρα έξω από το Αιτωλικό και άσκησε ποινική δίωξη, όπου και τους παρέπεμψε ως κατηγορούμενους. 
Ο Σύλλογός μας όχι μόνο πρωτοστάτησε ενάντια σε αυτό τον παραλογισμό, αλλά υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τη μάχη της αξιοπρέπειας μέχρι τέλους.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, αλλά και όλους τους συνδημότες μας να στηρίξουν τον αγώνα μας.
Από το Σωματείο ΑλιέωνΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ