Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Συνάντηση Χ. Σταρακά με τον Γ. Καμίνη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι.

Το δήμαρχο της Αθήνας και υποψήφιο για την αρχηγία της Κεντροαριστεράς, Γιώργο Καμίνη υποδέχθηκαν χθες το απόγευμα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Γιάννης Λύτρας, ο Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος Π.Δ.Ε. κ. Μπαλαμπάνη Νικόλαος. ο...
προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Τέγας καθώς και στελέχη της Περιφέρειας.

Ο κ. Καμίνης ενημερώθηκε διεξοδικά για τα ζητήματα που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία και δήλωσε ότι είναι διαρκής ο αγώνας του για τις αλλαγές που θα αποφέρουν αληθινή αποκέντρωση στη χώρα.
«Πρόκειται για έναν άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης και των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων από την εποχή που ήταν Συνήγορος του Πολίτη», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταρακά και συμπλήρωσε:
«Θεωρώ πως είναι ύψιστης σημασίας ζήτημα για την ισορροπία του πολιτικού μας συστήματος η ύπαρξη μιας ισχυρής και σύγχρονης Κεντροαριστεράς.
Στόχος του νέου αρχηγού της κεντροαριστεράς πρέπει να είναι η επαναφορά του πολίτη στην πολιτική, η επανεμφάνιση της εμπιστοσύνης στους θεσμούς και η άμβλυνση, όχι η όξυνση των διαφορών. 
Παράλληλα όμως και οι λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον κόσμο, με προοδευτικές και μαζί μεταρρυθμιστικές προτάσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ