Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

O Καρανίκας «ξαναχτυπά»: Να ντρέπονται οι αριστεριστές, νομίζουν ότι τους ανήκει «η μαρτυρική Μακρόνησο»

Δριμεία επίθεση σε αριστεριστές, ΛΑΕΝ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξαπέλυσε μέσω Facebook ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού κ. Νίκος Καρανίκας με αφορμή την επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στη Μακρόνησο.

Όπως γράφει ο στρατηγικός σύμβουλος, οι αριστεριστές θα πρέπει να ντρέπονται... 
και όχι να ουρλιάζουν επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε να τιμήσει τη Μακρόνησο ενώ τους κατηγορεί ότι «θεωρούν περισσότερο και από το ΚΚΕ ότι τους ανήκει η μαρτυρική Μακρόνησο» (όπως ακριβώς το έγραψε ο κ. Καρανίκας!).

Ολη η ανάρτηση:

Η αριστερά χθες στην Μακρόνησο… πάνω από 2000 μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Ουρλιάζουν οι αριστεριστές της λαεν και της ανταρσυα ενω θα έπρεπε να ντρέπονται, όχι μόνο γιατί δεν είναι σε θέση να τιμήσουν την ιστορία και τους προγόνους τους, αλλά γιατί σήμερα στέκονται δίπλα στην ΝΔ και την διαπλοκή ( βλ. έντυπα και μμε του Μαρινάκη…κτλ), υιοθετώντας την ίδια ατζέντα με το διαπλεκόμενο κεφάλαιο και θεωρούν περισσότερο και απο το ΚΚΕ ότι τους ανήκει η μαρτυρική Μακρόνησο.
Αυτοί που παράτησαν τον αγώνα για να πίνουν τον καφέ τους στα αριστερά καφέ και στους διαδρόμους των υπηρεσιών, σώζοντας τις βίλες των εργοδοτών τους από τους πλειστηριασμούς, διαμαρτύρονται και είναι μόνο αντιΣυριζα, γιατί φορολογήθηκαν ως μικροαστοί …με μνημόνιο απο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το σίγουρο είναι ότι η Μακρόνησος δεν είναι νησί των αριστεριστών. Αυτοί, τότε συνθηκολόγησαν δίνοντας λουλούδια στους γερμανούς φαντάρους και τώρα ψάχνουν με τον Μαρινακη και τον Κούλη το κοινό πρόγραμμα δράσης του Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ