Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση Κουτσούμπα με αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, στην έδρα... της ΚΕ του Κόμματος, στον Περισσό.
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έθεσε στον κ. Κουτσούμπα το ιδιαίτερης σημασίας για την περιοχή, ζήτημα της ολοκλήρωσης του οδικού άξονα Πατρών – Πύργου – Καλού Νερού.

Από την πλευρά του, ο Δ. Κουτσούμπας σημείωσε σχετικά με την ολοκλήρωση αυτού του έργου, ότι πρέπει να συνδυαστεί και με την ολοκλήρωση του σιδηροδρομικού δικτύου. Εξέφρασε την αντίθεση του ΚΚΕ στις συμβάσεις παραχώρησης των δρόμων σε ιδιώτες και στην αναθεώρηση της σύμβασης παραχώρησης μέχρι την Πάτρα με τμηματοποίηση του υπόλοιπου έργου. Τόνισε την ανάγκη για κατάργηση όλων των διοδίων.

Παρουσίασε ακόμα τις θέσεις του ΚΚΕ για την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός ενιαίου κρατικού φορέα κατασκευών, που στο πλαίσιο της λαϊκής οικονομίας και με κεντρικό σχεδιασμό, θα σχεδιάζει, θα υλοποιεί και θα συντηρεί τα δίκτυα μεταφορών και τα άλλα, αναγκαία για το λαό, μεγάλα έργα, με προτεραιότητα τα έργα υποδομής και προστασίας (αντισεισμικά, αντιπλημμυρικά, αντιπυρικά) που αφορούν στις συνθήκες διαβίωσης των λαϊκών νοικοκυριών. Τα έργα αυτά, αποδεικνύονται ζωτικής σημασίας μετά και τις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή του Μεσολογγίου, που προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε ότι πρέπει άμεσα να καταγραφούν όλες οι ζημιές και να αποζημιωθούν οι πληγέντες. Τέλος, για όλα αυτά τα ζητήματα, δήλωσε πως το ΚΚΕ θα τα προβάλει στο λαϊκό κίνημα και θα πραγματοποιήσει παρεμβάσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο και στην ευρωβουλή.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ