Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Επέστρεψαν με τιμές τα οστά του Ήρωα Αιμιλίου Μονιά στην Παραβόλα (video-φωτο)

42χρόνια μετά τη συντριβή του Νοράτλας 4 από φίλια πυρά
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η εξόδιος ακολουθία και η ταφή των οστών του ήρωα του ’74, 20χρονου καταδρομέα από την Παραβόλα Αιμίλιου Μονιά (ή Μανιά). 
Ο Μονιάς ήταν μέλος του πληρώματος του Νοράτλας 4 , συμμετέχοντας στην.... επιχείρηση «ΝΙΚΗ» που εστάλη ως βοήθεια στην Κύπρο κατά την Τουρκική εισβολή και επέβαινε στο «ΝΙΚΗ 4» , με πιλότο τον Αγρινιώτη Παναγόπουλο. Το αεροσκάφος χτυπήθηκε ατυχώς και λόγω λαθών στην εκτέλεση της επιχείρησης, από φίλια πυρά Κυπρίων, με αποτέλεσμα τον θάνατο όλων, πλην ενός, από το πλήρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ