Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Ο Ν. ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - VIDEO

Τις τραγικές επιπτώσεις που έχει η Κοινή Αγροτική Πολιτική στη μικρομεσαία και φτωχή αγροτιά στη χώρα μας, επισήμανε ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όπου παραβρέθηκε ο....
Επίτροπος Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου της ΕΕ, Phil Hogan, για την Κοινή Αγροτική Πολιτική.
Ο Ν. Μωραΐτης κατήγγειλε την πολιτική της ΕΕ που οδηγεί σε βίαιο ξεκλήρισμα τους μικρομεσαίους αγρότες στη χώρα μας προς όφελος των μεγάλων καπιταλιστικών ιδιοκτησιών και επιχειρήσεων καθώς και τις ευθύνες της σημερινής, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων για την εφαρμογή αυτής της πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ