Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΕ Δ. ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ ΓΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Με αφορμή το Δελτίο Τύπου με ημερομηνία 3 Οκτωβρίου 2016, της Δημοτικής Παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα- Πολίτες σε Δράση», με επικεφαλής τον κ. Δ. Τραπεζιώτη, και προς αποκατάσταση της αλήθειας τονίζεται ότι:

«Ο κ. Τραπεζιώτης καλύτερα να κατηγορήσει τον κ. Πουλάκη και όχι τη Δημοτική Αρχή.
Σας παραθέτουμε το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, απ’ το οποίο προκύπτει σαφώς ποιος «έδωσε εντολή για είσπραξη διδάκτρων ή αλλιώς κλείσιμο του τμήματος που δεν θα μας φέρνει χρήμα».
«Το ψέμα», κ. Τραπεζιώτη, «έχει κοντά ποδάρια», όπως θα έλεγε και ο κ. Τσίπρας.
Όσον αφορά την πρόσθετη λάσπη που προσπαθεί να πετάξει στον ανεμιστήρα ο κ. Τραπεζιώτης, επαναλαμβάνεται ότι η συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Μακάο δεν στοίχισε στο Δήμο Αγρινίου ούτε ένα ευρώ.»
Δείτε το έγγραφο:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ