Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Π. ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ: Τι θα γίνει με τις κοινωνικές δομές του Δήμου μετά τις 31-10-2016...;

Τι θα γίνει με τις κοινωνικές δομές του Δήμου μετά τις 31-10-2016...
Διαβάζουμε καθημερινά δελτία τύπου της Δημοτικής Αρχής για τις διάφορες δράσεις των κοινωνικών δομών του Δήμου.

Βέβαια αυτές τις δομές εμείς τις σχεδιάσαμε και αγωνισθήκαμε για να τις...
στήσουμε, προκειμένου να καμαρώνουν οι εκπρόσωποι της σημερινής Δημοτικής Αρχής και γι' αυτό αγωνιούμε για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.
Στις 31-10-2016, σύμφωνα με έγγραφο της κας Φωτίου, παύουν να λειτουργούν με το σημερινό καθεστώς και εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2014-2020.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απολυθούν οι εργαζόμενοι στις δομές αυτές και οι νέοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ.
Γνωρίζοντας τις χρονοβόρες διαδικασίες του ΑΣΕΠ, θα υπάρξει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές του Δήμου, με αποτέλεσμα είτε να υπολειτουργούν, είτε ακόμη και να κλείσουν.
Θα πρέπει λοιπόν ο κ. Δήμαρχος Αγρινίου και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος μέχρι τώρα παραμένει απλός παρατηρητής να αντιδράσει και να απαιτήσει απ' την Κυβέρνηση να υπάρξει παράταση της θητείας των εργαζομένων μέχρι την πρόσληψη των νέων, ώστε να συνεχίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους οι κοινωνικές δομές.
Καλές λοιπόν οι χαρές και τα πανηγύρια, χρειάζονται όμως και ουσιαστικές παρεμβάσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ