Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Στις 12 Οκτωβρίου εκλέγει νέο πρόεδρο το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου θα πραγματοποιήσει ειδική συνεδρίαση για την εκλογή Προέδρου, στις 12 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του επί της οδού Αναστασιάδη 1.
Δείτε την πρόσκληση:
«Σας καλούμε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64 και 66 του Ν. 3852/2010, στην 2η ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου επί της οδού Αναστασιάδη 1 στο Αγρίνιο για την: 
Εκλογή Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου θητείας έως 4-3-2017 (κατόπιν της υπ’ αριθμ. πρωτ. 61566/29-9-2016 παραίτησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Ρόκου από τον πλειονοψηφήσαντα Συνδυασμό).»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ