Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοινώνει την Εξεταστική για τα Μνημόνια ο Τσίπρας

Το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει με θέμα την προετοιμασία του κυβερνητικού έργου της ερχόμενης εβδομάδας, στις 7.30 το βράδυ και η εισήγηση του πρωθυπουργού, θα έχει απευθείας τηλεοπτική κάλυψη.
Προηγήθηκε τρίωρη συνεδρίση του κυβερνητικού συμβουλίου όπου αποφασίστηκαν τα 5 νομοσχέδια που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και θα αφορούν:
1) Την Σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο
2) Την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής
3) Την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών
4) Την προστασία της Α κατοικίας από τους πλειστηριασμούς
5) Την επαναλειτουργία της ΕΡΤ
Νωρίτερα, όλα αυτά αποφασίστηκαν σε έκτακτη σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με το οικονομικο επιτελείο, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης, ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Ν. Βαλαβάνη και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ