Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην πλατεία Αγρινίου (φωτο)

Συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Αγρινίου και σήμερα η κεντρική πλατεία γέμισε από μικρούς μασκαράδες που χόρεψαν στους ρυθμούς των τμημάτων ενηλίκων του Ερασιτεχνικού θεάτρου του Δήμου Αγρινίου, με... υπεύθυνη την κα Κάτια Ζαρκάδα. Η παράσταση που έδωσαν οι μαθητές του Ερασιτεχνικού θεάτρου, ντυμένοι με ασπρόμαυρες αποκριάτικες στολές, καθήλωσε τους μικρούς φίλους που συνοδεύονταν από τους γονείς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ