Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Προσλήψεις σε υπουργείο Εργασίας και ασφαλιστικά Ταμεία εξήγγειλε ο Δ. Στρατούλης – Τι είπε στην ΑΔΕΔΥ

Την άμεση πρόσληψη των 200 υπαλλήλων του υπουργείου Εργασίας, οι οποίοι είχαν απομακρυνθεί με το μέτρο της διαθεσιμότητας ανακοίνωσε μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δ. Στρατούλης.
Πρόσθεσε δε ότι θα γίνουν και άλλες προσλήψεις με στόχο την ενίσχυση των.... τμημάτων παροχών των ασφαλιστικών ταμείων και τη μείωση του χρόνου απονομής των συντάξεων και των παροχών.

Αναφερόμενος στις συντάξεις ο κ.Στρατούλης δήλωσε πως «στόχος της κυβέρνησης είναι να σταματήσει η καταστροφή των συντάξεων και των παροχών που έχει συντελεσθεί με τις συνεχείς μειώσεις της τελευταίας πενταετίας».

Ο κ. Στρατούλης διαβεβαίωσε ότι «έχει δρομολογηθεί και θα κατατεθεί το επόμενο διάστημα, νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα σταματήσει η περαιτέρω μείωση των συντάξεων».

Όπως ανέφερε ο προεδρεύων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Σταύρος Κουτσιουμπέλης, η ΑΔΕΔΥ εκτός από την ανάσχεση των μειώσεων έθεσε στον αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το θέμα της αποκατάστασης των απωλειών στις την αποκατάσταση των απωλειών και τη μείωση του χρόνου που απαιτείται για την απονομή των συντάξεων και του εφάπαξ των εργαζομένων του δημοσίου τομέα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων επανέλαβε, ότι η αποκατάσταση των απωλειών θα γίνει σταδιακά και σε συνδυασμό με την επανεκκίνηση της οικονομίας και την ανάπτυξη», ενώ θα υπάρξουν άμεσα μέτρα ανακούφισης των συνταξιούχων, όπως είναι η χορήγηση της 13ης σύνταξης σε συνταξιούχους που λαμβάνουν μηνιαία σύνταξη, έως 700 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ