Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Έχασε την μάχη με τη ζωή και η ιδιοκτήτρια του καφενείου που έγινε η έκρηξη στο Λουτρό Αμφιλοχίας

Και δεύτερη ανθρώπινη ζωή χάθηκε μέσα σε 48ώρες μεταξύ των τραυματιών που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αθήνας, μετά από την έκρηξη φιάλης υγραερίου σε σόμπα καφενείου στο Λουτρό Αμφιλοχίας...
στις 4 Φλεβάρη.
Πρόκειται για τη 42χρονη ιδιοκτήτρια του καφενείου που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου άφησε την τελευταία της πνοή την Πέμπτη 12 Φλεβάρη, ενώ η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 14 Φλεβάρη στο Λουτρό Αμφιλοχίας.
Είχε προηγηθεί ο θάνατος ενός  80χρονου που υπέκυψε στα σοβαρά εγκαύματά του στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου νοσηλευόταν.
Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 15 θαμώνες τραυματίστηκαν από την έκρηξη, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας, ενώ πραγματογνώμονες εξακολουθούν να διερευνούν τα ακριβή αίτια της έκρηξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ