Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΑΘΗΝΑ: Ραντεβού ξανά στις πλατείες: Χιλιάδες στο Σύνταγμα (Live)

Νέες συγκεντρώσεις σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα είναι προγραμματισμένες για σήμερα στα πλαίσια της ημέρας Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης. Το κάλεσμα έρχεται μια ακριβώς μέρα πριν την έναρξη της συνεδρίασης του eurogroup, συνεδρίαση σταθμό για...
την πορεία των συζητήσεων. Στο Σύνταγμα η συγκέντρωση σύμφωνα με τα καλέσματα στα κοινωνικά δίκτυα είναι στις 5μμ. To alfavita.gr θα ενημερώνει ζωντανά φωτογραφικό υλικό από όλες τις κινηματικές εξελίξεις.
Ενημέρωση από @dromografos.gr - Κεντρική Φωτογραφία από @northaura

Δύο κεντρικά καλέσματα υπάρχουν στα κοινωνικά δίκτυα 

Ούτε Βήμα πίσω στους εκβιασμούς ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

"Ανάσα αξιοπρέπειας Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης¨"
Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ