Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΑΓΡΙΝΙΟ: Απετράπη πλειστηριασμός επαγγελματικού ακινήτου

Χθες, στις τέσσερις το απόγευμα, αποτράπηκε ακόμη ένας πλειστηριασμός που θα γίνονταν σε επαγγελματικό ακίνητο στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου. Ο πλειστηριασμός αυτός ήταν ο έβδομος κατά σειρά και αφορούσε το επαγγελματικό ακίνητο που ήταν η μόνη πηγή εσόδων για...
τον επιχειρηματία-πατέρα πέντε παιδιών. Ο πρόεδρος του κινήματος «Δικαίωμα στην Ζωή» κ Νίκος Καμζέλας επισήμανε, ότι πλην της προσπάθειας αποτροπής πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, το κίνημα έχει αποφασίσει να βοηθάει κάθε μικρομάγαζο και μικρομεσαία επιχείρηση που αντιμετωπίζει πρόβλημα, αφού η εργασία και η κατοικία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και αποτελούν εγγύηση για την αξιοπρεπή διαβίωση οποιουδήποτε συνανθρώπου. Στο πλαίσιο αυτό συμμετείχαν ομάδες από το Μεσολόγγι, την Αμφιλοχία και κάποια αντιπροσωπεία από την Ναύπακτο.

Ένα θετικό στοιχείο που προέκυψε, σχετικά με τους πλειστηριασμούς, είναι ότι ενώ χθες το πρωί ήταν να βγει σε διαδικασία πλειστηριασμού και η πρώτη κατοικία ενός έτερου συμπολίτη μας, η ίδια η τράπεζα υποχώρησε. Κατά τον κ Καμζέλα, η τράπεζα απέσυρε τον πλειστηριασμό πατώντας πάνω στην εξαγγελία της κυβέρνησης, η οποία έλεγε ότι θα πάψουν να γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

Κων/νος Χονδρός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ