Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Υστερία στα Γερμανικά ΜΜ»Ε» - Για το ΟΧΙ της Ελλάδας!

«ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ»!
Αυτός είναι ο τίτλος της Bild, αναφερόμενη φυσικά στην άρνηση των Ελλήνων να συναινέσουν στην συνέχιση της κατοχής.
«ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ο Σόιμπλε»! Συμπληρώνουν τα ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν πως ο γερμανός ΥΠΟΙΚ είχε αποχωρήσει από την συνεδρίαση βέβαιος ότι θα υπάρξει το ανακοινωθέν. Όταν έμαθε ...την άρνηση της Ελλάδας,...
εξοργίστηκε.
Η επίθεση αυτή από τα γερμανικά ΜΜΕ δεν είναι έκπληξη. Η ευμάρεια της γερμανίας στηρίζεται στο ξεζούμισμα της Ελλάδας και άλλων χωρών. Εαν οι χώρες σηκώσουν κεφάλι, η γερμανική φεουδοποίηση της Ευρώπης τελειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ