Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Russia Today : «Nευρική η ΕΕ για πιθανή στροφή της Ελλάδας στην αγκαλιά της Ρωσία»

Δικαίωση του hellasforce που εδώ και μήνες έχει αποκαλύψει τις στενές σχέσεις Ελληνικής Κυβέρνησης και Πούτιν.
Τις ανησυχίες της Βρετανίας για διπλωματική "στροφή" και ενίσχυση των συμμαχιών Αθήνας Μόσχας αναφέρει δημοσίευμα του ρωσικού Russia Today.
Συγκεκριμένα στο εν λόγω δημοσίευμα εμφανίζεται ο Βρετανός διπλωμάτης Γουίλιαμ Μάλινσον ο οποίος αναφέρει "φοβούνται πάνω από όλα ότι... η Ελλάδα θα έρθει πιο κοντά στη Ρωσία.
Εν τέλει γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχει η πιθανότητα ενός δανείου από τη BRIC με τη βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας με πολύ χαμηλότερα επιτόκια". Αυτή η ανησυχία δεν περιορίζεται μόνο στη Βρετανία αλλά εκτιμάται ότι είναι διάχυτη σε ολόκληρη την Ε.Ε.
ΓΡΑΦΑΜΕ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ