Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΛΙΩΤΗ για τον ΠΡΟΪΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Στην ιστορία θα περάσει ο προϋπολογισμός του 2015 που υπερψηφίστηκε από τη Βουλή, αφενός ως ο τελευταίος που συντάσσεται και ψηφίζεται από ελληνικά χέρια, καθώς από το 2016 αναλαμβάνει «δράση» η νέα Τρόικα κι αφετέρου, ως μία πολυσέλιδη εικονική «βίβλος» που θα «τιμωρήσει» ακόμη περισσότερο τους Έλληνες πολίτες,
Όπως σχολίασε ο επικεφαλής της παράταξης «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», περιφερειακός σύμβουλος, Παναγιώτης Λαλιώτης, «ο νέος προϋπολογισμός δεν...
είναι τίποτε άλλο από ένα φθηνό φωτορομάντζο, που εκδίδεται σε συνέχειες, με άπιστη σύζυγο την κυβέρνηση της υποταγής και «εραστή» τους δανειστές που μέσω e- mail θέτουν νέους απαχθείς όρους.
Όπως είπε ο κ. Λαλιώτης είναι προϋπολογισμός που θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ανεργία, ύφεση και δυστυχία τους Έλληνες, αφού είναι δραματικές οι νέες περικοπές στις δαπάνες για την υγεία, την παιδεία, την κοινωνική ασφάλιση και τις συντάξεις. «Ενδεικτικά, οι δαπάνες για τις προνοιακές δομές ψαλιδίστηκαν κατά 350 εκατ. ευρώ, ενώ αντίστοιχα, ο προϋπολογισμός του υπουργείου Εργασίας θα είναι μειωμένος κατά 110 εκατ. παρά το γεγονός ότι έχει να χρηματοδοτήσει τους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης και το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας», τόνισε.
Ακόμη και η απόφαση επίσπευσης της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας μέσα στις γιορτές είναι ένας ακόμη εκφοβισμός της κυβέρνησης που προσπαθεί να κρατηθεί με «νύχια και με δόντια» στην εξουσία.
Ο κ. Λαλιώτης, κατέληξε πως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα πρέπει αντί να ψάχνουν για «ενέσεις» που θα παρατείνουν το βίο τους, να αποχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να μπει ένα οριστικό τέλος στα αντιλαϊκά μέτρα και στον κατήφορο της ελληνικής κοινωνίας που ηθικά και οικονομικά οδηγήθηκε στη «χρεοκοπία».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ