Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Το μεσημέρι τυχόν παράταση στα τέλη κυκλοφορίας

Σε διαπραγματεύσεις με την τρόικα βρίσκεται η Γενική Γραματεία Δημοσίων Εσόδων για ολιγοήμερη παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας που κανονικά πρέπει να καταβληθούν έως σήμερα τα μεσάνυχτα.

Η Κ. Σαββαϊδου, επικεφαλής στην Γενική Γραματεία Δημοσίων Εσόδων,διαπραγματεύεται με την τρόικα για παράταση 2 εως 3 ημερών στην καταβολή των τελών κυκλοφορίας, σύμφωνα με το Euro2day.
Η απόφαση περί παράτασης ή μη αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο έως το μεσημέρι.
Εαν δεν δοθεί παράταση οι ιδιοκτήτες... αυτοκινήτων θα πρέπει να πληρώσουν εως σήμερα τα μεσάνυχτα, μέσω internet, αλλιώς θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο ίσο με το ύψος των ετήσιων τελών.
Όσοι δεν θέλουν να τα πληρώσουν μέσω internet αλλά μέσω ΕΛΤΑ, τα τελευταία ανακοίνωσαν πως έως τις 6 σήμερα το απόγευμα, 31 Δεκεμβρίου, μπορούν να εξοφληθούν οι βεβαιωμένες οφειλές στο αυτοματοποιημένο δίκτυο Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο.

euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ