Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

Κουρελόχαρτο και το βέτο Καραμανλή στα Σκόπια από Σαμαρά και Βενιζέλο (βίντεο)

Αυγερινός Χατζηχρυσός @avgerinosx
Ο Κώστας Καραμανλής στις 3 Απριλίου 2008 ξεκαθάρισε ότι δεν επρόκειτο να δεχθεί την παραμικρή κουβέντα για το θέμα των Σκοπίων σ” εκείνη τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι.
Χρόνια ετοίμαζαν την υποχώρηση η κυβέρνηση Σημίτη, όπως έκανε στα Ίμια και στην υπόθεση Οτσαλάν, αλλά ο Κώστας Καραμανλής ήταν απόλυτος και...
ξεκάθαρος, αφού φυσικά είχε κλείσει τα νώτα του συμμαχώντας με τον Πούτιν και βάζοντας τα θεμέλια για τον σχεδιαζόμενο αγωγό Μπουργκας-Αλεξανδρουπολης από Ιανουάριο του ίδιου έτους κάνοντας την Ελλάδα παγκόσμιο ενεργειακό κόμβο!

Ο Καραμανλής έχοντας οδηγό το ΟΧΙ του Τάσσου Παπαδόπουλου τον Απρίλιο του 2004 δεν υπέκυψε στις πιέσεις της Αμερικάνικης εξωτερικής πολιτικής του Τζωρτζ Μπους

Το ΟΧΙ αυτό ακόμη το θυμούνται στο ΠΑΣΟΚ και στην Σαμαρική Νέα Δημοκρατία γιατί είναι κάτι που δεν έχει συγχωρήσει ακόμη η Γερμανία και η Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Ακόμη και σήμερα μετά από τόσα χρόνια ο Βενιζέλος σε επίκαιρη ερώτηση του Πάνου Καμμένου για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων στην οποία προσήλθε να απαντήσει υποστήριξε συγκεκριμένα ότι «Στο Βουκουρέστι η Ελλάδα δεν διατύπωσε κανενός είδους βέτο, διότι δεν ετέθη καθόλου κάποιο ζήτημα που να επιβάλει τέτοιου είδους συμπεριφορά» με την αναίδεια που του έδωσε η Κυβέρνηση Σαμαρά ορίζοντας τον Υπουργό Εξωτερικών της Συγκυβέρνησης μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Καραμανλικών βουλευτών και υπουργών του 2008!

Σήμερα με την ανοχή του κ. Αντώνη Σαμαρά και του υπουργείο εξωτερικών του κ. Ευαγγελου Βενιζέλου η FYROM στέλνει νέα αποστολή Σκοπιανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν φυσικά με τα διακριτικά της «δημοκρατίας της Μακεδονίας»!

«Είμαστε υπερήφανοι που ο στρατός μας πηγαίνει στο Αφγανιστάν, στο πλαίσιο της νέας αποστολής για αποφασιστική υποστήριξη του έργου του ΝΑΤΟ, με εκπαιδευμένους στρατιώτες, προκειμένου να επιτελέσουν την ύψιστη αποστολή, συνεισφέροντας στην παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Άμυνας του νοτιοσλαβικού κράτους-FYROM, Ζόραν Γιολέφσκι χωρίς καμία απάντηση από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Δεν χρειαζόμαστε άλλες αποδείξεις ότι η Συγκυβέρνηση είναι πλέον και Εθνικά επικίνδυνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ