Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

"Μάχη" Τέρενς Κουίκ με Κουτσούκου στον ΑΝΤ1 και τον Γ.Παπαδάκη (18-12-2014)

ΤΕΡΕΝΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ                    ΤΗΛ: (210) 72.47.590                
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ                      FAX: (210) 72.47.468
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ                     t.quick@parliament.gr 
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ                                                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠτΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (ΑΝΤ1) ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ  ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, απάντησε (18.12.14) ως εξής σε ερωτήσεις του Δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη στην...
πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Το ηχητικό είναι στο terensquick.blogspot.gr
Η πλήρης απομαγνητοφώνηση, έχει ως εξής:
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Γ. Παπαδάκης: Θέλω να πάω στον κύριο Κουίκ.
Όπως αντιλαμβάνεστε κύριε Κουίκ, καλέ μου φίλε Τέρυ, η πρώτη ερώτηση που θα σου κάνω είναι γιατί θα πάει στον επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον κύριο Μητσοτάκη, σήμερα ο κύριος Καμμένος. Λέει ο κόσμος «όπα τα βρήκανε». 11:00 η ώρα το ραντεβού. Και πιστεύω θα είσαι και εσύ. Γιατί πάντα είσαι μαζί ως εκπρόσωπος. Γιατί πάτε; Πάτε για να τα βρείτε; Θα μεσολαβήσει να τα βρείτε;
Τ. Κουίκ: Εδώ και αρκετές έχει ζητηθεί από τον Επίτιμο να συναντήσει τον κύριο Καμμένο. Ο Κύριος Καμμένος από το 92’ μιλάει μαζί του. Εξάλλου «παιδί του» είναι. Μέσα από την κυβέρνηση του Μητσοτάκη βγήκε....
Γ. Παπαδάκης: Είναι αμέσως μετά την πρώτη ψηφοφορία.
Τ. Κουίκ: Σας λέω ότι αυτό το πράγμα έχει καθοριστεί εδώ και μέρες.
Γ. Παπαδάκης: Σημειολογικά τι σημαίνει. Για τον κόσμο. Με καταλαβαίνεις Τέρυ. Την επικοινωνία την ξέρεις καλύτερα από εμένα.
Τ. Κουίκ: Καμία αντίρρηση. Σας λέω όμως ακριβώς το τι απάντησε ο κύριος Καμμένος χθες σε σχετικό ερώτημα....
Γ. Παπαδάκης: Άρα ήταν πιο μπροστά.
Τ. Κουίκ: .....Και το τι θα πει όταν θα βγει από μέσα. Από τώρα στο λέω.
Απάντησε: «Δεν συζητώ τέτοια με τον κύριο Μητσοτάκη». Δηλαδή αν θα ψγφίσουμε ή όχι. «Θα κάνουμε μία πολιτική συζήτηση όπως κάνουμε πάντα».
Και αυτό είναι γεγονός. Εμείς δεν αρνούμεθα να κουβεντιάζουμε με κάποιον που μας το ζητάει. Αρκεί βεβαίως να μην είναι εκείνος ο οποίος έχει υπογράψει (τις συμφωνίες για εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας) όπως οι Σαμαράς και Βενιζέλος.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πρόκειται να ψηφίσουμε ΠτΔ ούτε την δεύτερη ούτε την Τρίτη φορά  ανεξάρτητα ποιος θα είναι υποψήφιος.
Γ. Παπαδάκης: Σε οποιαδήποτε περίπτωση;
Τ. Κουίκ: Και πρόσθεσε ο κύριος Καμμένος χθές «ακόμα και αν παραιτηθεί ο κύριος Σαμαράς». Δηλαδή εμείς δεν μπαίνουμε στα σενάρια....
Γ. Παπαδάκης: Η παραίτηση δεν αφορά στον κύριο Δήμα, αφορούσε στον κύριο Σαμαρά. Γιατί κάποιοι λέγανε τι υπονοεί; Τον κύριο Δήμα ή τον κύριο Σαμαρά;
Τ. Κουίκ: Έτσι. Εμείς τα «κλείνουμε» όλα τα σενάρια. Ξεκαθαρίζουμε.....
Α.Δελατόλας: Αυτό περί μιας κουβέντας που γίνεται για κυβέρνησης ειδικού σκοπού....
Τ. Κουίκ: Οτιδήποτε, μετά τις εκλογές.
Α. Δελατόλας: Γιατί λέγεται ότι ο Επίτιμος αυτό θα κουβεντιάσει.
Τ. Κουίκ: Δεν μας ενδιαφέρει......
Γ. Παπαδάκης: Έχεις δίκιο που το βάζεις....
Τ. Κουίκ: Καλά κάνει και το βάζει.
Γ. Παπαδάκης: ....Αλλά εγώ θέλω να στο φέρω γενικά. Λες, «όχι σε οποιαδήποτε συναινετική διαδικασία. Εμείς θα διαφωνήσουμε και θα πάμε μέχρι την τρίτη»...
Τ. Κουίκ: Δεν κατάλαβες. Εμείς συμφωνούμε με αυτό που πρέπει να πει ο λαός. Μπορούμε επιτέλους να αφήσουμε το λαό να αποφασίσει;
Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο «ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ»
Γ. Παπαδάκης: Άρα εκλογές.
Τ. Κουίκ: Μα αυτό λέμε από την πρώτη στιγμή.
Δεύτερον. Επίτρεψέ μου σε παρακαλώ πάρα πολύ να πω το εξής: Προσωπικά εμένα, δεν με διακατέχει κανένα «σύνδρομο κουμπαρά», επειδή το είπε προηγουμένως και φίλος μου ο Πάνος (Παναγιωτόπουλος) ότι μπορεί να μπαίνει μέσα στη συζήτηση για το ναι και το όχι, την επόμενη φορά και η πίεση.
Π. Παναγιωτόπουλος: Η πίεση και τα ενοχικά σύνδρομα που δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος προσπαθεί να εκφραστεί ελεύθερα, έχει βάλει το χέρι στον κουμπαρά.
Τ. Κουίκ: Έχει σημασία για εμένα (αυτό το θέμα). Ψηφίζω και κατά συνείδηση και όχι μόνο επειδή είναι η κομματική γραμμή. Η συνείδησή μου το λέει. Ξεκίνησα ένα αντημνημονιακό αγώνα από το Kontra Channel, δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κάνω κωλοτούμπες, εμμένω στο ότι ήταν λάθος οι υπογραφές Σαμαρά - Βενιζέλου - Παπαδήμου και Παπανδρέου και εγώ θα ψηφίσω για μια ακόμα φορά ΟΧΙ. 45 χρόνια δεν κατηγορήθηκα ως δημοσιογράφος ότι τα πήρα και δεν θα κατηγορηθώ και ως πολιτικός. Δεν έχω κανένα τέτοιο σύνδρομο.
Τρίτον, για να τελειώνουμε. Οι εκλογές προβλέπονται και Συνταγματικά. Είναι η γιορτή της Δημοκρατίας οι εκλογές. Κανένας δεν μπορεί να τις ενοχοποιεί.
Κλείνω λέγοντας ότι θα ακούσετε άλλα 24 ΟΧΙ (2Χ12) από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Γιατί κανένας και τίποτα και το κανένας συμπεριλαμβάνει και οτιδήποτε άλλο θέλετε, δεν θα μας αλλάξει γνώμη.
Και ξέρεις και τι μου έκανε εντύπωση Γιώργο για να κλείσω το θέμα; Το ότι επάνω στο διαφημιστικό διάλειμμα ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε «τον ρωτήσατε τον Κουίκ για τον Μητσοτάκη»; Τέτοιο άγχος έχουν; Θα πάτε στις κάλπες κύριοι και οι μισοί θα είστε απ’ έξω. Θα πάτε στις κάλπες και δεν ξέρω αν θα είστε και μέσα. Γιατί εμείς θα είμαστε.
Κουτσούκος: Δεν έχουμε κανένα άγχος. Γιατί είμαστε βέβαιοι ότι ο Ελληνικός λαός.... Δεν έχουμε κανένα άγχος.... Χαιρετίσματα.
ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
Τ. Κουίκ: Οι ΑΝΕΛ θα είναι στις κάλπες. Εσείς θα είστε έξω από την επόμενη φορά και δεν ξέρω και με ποιον αρχηγό.
Με τον Παπανδρέου αρχηγό θα πάτε; Με τον Βενιζέλο θα πάτε; Με τον Σημίτη θα πάτε; Βρείτε λοιπόν τα του οίκου σας που έχετε γίνει ένα σκορποχώρι και αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν τι δουλειά τους.
Κουτσούκος: Το ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη σταθερότητας, το ακούσατε;
Τ. Κουίκ: Λυπάμαι πάρα πολύ, που καταντήσατε έτσι το Κόμμα σας…
Κουτσούκος: Κι εγώ λυπάμαι, που τα «αποκόμματα», που μαζέψατε σε αυτό το Κόμμα, διεκδικούν να παίξουν κάποιο ρόλο!
Τ. Κουίκ: Ευχαριστώ πάρα πολύ... Αν «απόκομμα» είναι ο Γ. Δημαράς, η Ε. Κουντουρά, η Μ. Κόλλια λυπάμαι, αλλά δυστυχώς είστε το Κόμμα των «Σταμουλοκολλάδων»…
Κουτσούκος: Κι εσείς είστε το Κόμμα των «Ψεκασμένων»!
Τ. Κουίκ: Κατά σύμπτωση, ξέρετε ποιος έχει κάνει Ερώτηση στην Βουλή για τους «ψεκασμένους»; Ο Βορίδης κι ο Κουβέλης. Πάντως όχι εμείς!
Γ. Παπαδάκης: Πάντως η «γραμμή» η δική σας είναι, ανεξάρτητα από…
Τ. Κουίκ: Να αποφασίσει ο λαός κ. Παπαδάκη, που έχει 7.000 αυτοκτονίες!
Γ. Παπαδάκης: Έστω αν παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός…;;;
Τ. Κουίκ: Το ξεκαθαρίσαμε και είναι για εμάς δεδομένο!
Πάντως το σύνθημα είναι ένα: Επειδή προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον λαό και τις αγορές, και οι ντόπιοι με τα ΑΤΜ, αλλά και οι ξένοι, που δεν τους απαγορεύει ο Σαμαράς να τους πει «σταματήστε, μην ασχολείστε με τα του οίκου μας!»
Ποιό είναι το σύνθημα; ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ