Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Αγρίνιο: Χωρίς ρεύμα λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου!

Έντονα είναι τα παράπονα κατοίκων πωλών περιοχών του Αγρινίου, αφού, όπως αναφέρουν, λόγω κάποιας βλάβης (από χθες;), την οποία αυτή την ώρα τεχνικοί της ΔΕΗ προσπαθούν να αντιμετωπίσουν, μεγάλο μέρος της πόλης έχει μείνει χωρίς ρεύμα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, περίοικοι έχουν συγκεντρωθεί στα γραφεία της ΔΕΗ στον οδό Καψάλη στα..
Καραπανέικα και διαμαρτύρονται έντονα, ζητώντας από τους τεχνικούς να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα άμεσα.

Παράπονα για διακοπή ρεύματος γίνονται και από την περιοχή του Αγίου Θωμά στο Αγρίνιο, αλλά και από τα χωριά όπως το Δοκίμι και το Καινούριο, αλλά και τον Σταθά Βάλτου. Δεν αποκλείεται πάντως, τα προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ να οφείλονται και στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, με τους δυνατούς ανέμους που έχουν μάλιστα προκαλέσει πτώσεις δέντρων σε κάποια σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου και που πιθανότατα να έχουν επηρεάσει καλώδια της ΔΕΗ.
Με πληροφορίες από το agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ