Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΕΣΒΔΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΗΣΩΝ
(Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.) 
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 8 - ΑΓΡΙΝΙΟ Τ.Κ. 30100 
Τηλ.: 2641031569 - Fax: 2641057390
e-mail: esagrinio@in.gr
http://ermaikistili.blogspot.com
Αγρίνιο:15-12-2014 - Αρ.Πρωτ.:1791
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ
Σε μια περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης που διανύει τον πέμπτο χρόνο, όπου από τη μια μεριά οι επιχειρήσεις έχουν χάσει μεγάλο μέρος του τζίρου τους λόγω......
της ανύπαρκτης ζήτησης στην αγορά και από την άλλη οι κυβερνήσεις επιβάλλουν φόρους, χαράτσια, έκτακτες εισφορές, έρχονται τώρα και τα Επιμελητήρια να απαιτούν να εισπράξουν συνδρομές παρελθουσών ετών και μάλιστα με ειδοποιητήρια που αναφέρουν σαν τελεσίγραφο ότι αν οι συνάδελφοι δεν ανταποκριθούν στις οφειλές τους αυτές θα βεβαιωθούν στην Εφορία. 



Πρέπει να τονίσουμε ότι καθημερινά πληθαίνουν οι καταγγελίες από συναδέλφους που έχουν λάβει ειδοποιήσεις και αδυνατούν να πληρώσουν.



Είναι ανάγκη επιτέλους να αντιληφθούν οι διοικήσεις των Επιμελητηρίων που θέλουν να υποστηρίζουν ότι εκπροσωπούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και που επί τόσα χρόνια με την υποχρεωτικότητα της συνδρομής ( κι εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η ΟΕΣΒΔΕΝ ήταν πάντοτε κατά της υποχρεωτικότητας της συνδρομής) στήριζαν την βιωσιμότητά τους, ότι η πρακτική της είσπραξης των οφειλών με αυτό τον τρόπο από συναδέλφους που βρίσκονται σε αντικειμενικό οικονομικό αδιέξοδο, πρέπει να σταματήσει άμεσα.  

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.


         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ                ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ