Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Θανατηφόρο τροχαίο στη Ν. Αβόρανη-Νεκρός ο Βαγγέλης Κόλλαρης από το Καινούργιο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή της Αβόρανης. Συγκεκριμένα ένας 31χρονος, κάτοικος Καινούργιου Βαγγέλης Κόλλαρης, στο δρόμο μεταξύ Αβόρανης – Καινούργιου εξετράπη της πορείας η μηχανή που οδηγούσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 
Στο τροχαίο δεν εμπλέκεται.....
άλλο όχημα, ενώ στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε ο 31χρονος απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Τροχαία Αγρινίου διενεργεί την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.
Η κηδεία του άτυχου Βαγγέλη δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα αφού οι περισσότεροι συγγενείς του νεκρού ζουν στην Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ