Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ: «Τα βιβλία μας αλλάζουν χέρια»

Η Επιτροπή Παιδείας της Αυτοδιοικητικής Παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ–ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», συμμετείχαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ στη δράση του Δικτύου «Τα βιβλία μας αλλάζουν χέρια» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21/12/2014 στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου με μεγάλη επιτυχία. Η χαρά και η συμμετοχή των παιδιών, ανέδειξε για άλλη....
μια φορά την αναγκαιότητα, στις δύσκολες μέρες που οι οικογένειες βιώνουν, να αντιμετωπίζονται ζητήματα κοινωνικής προστασίας, εκπαίδευσης και πολιτισμού αναπτύσσοντας δράσεις που καλλιεργούν αισθήματα αλληλεγγύης και ενισχύουν την κουλτούρα συλλογικότητας, ώστε οι κοινωνίες να επιβιώνουν και να προοδεύουν με αξιοπρέπεια και κοινωνική συνοχή. Τα μέλη της Επιτροπής, ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της δράσης αυτής και δηλώνουν από την πλευρά τους ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο ενθουσιασμό την προσπάθεια να ενισχυθεί και να δυναμώσει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ, για να μπορεί να βοηθά και να δίνει διεξόδους στα πολλά και διαφορετικά προβλήματα των μαθητών της περιοχής μας καλώντας συγχρόνως την πολιτεία να πράξει τα αυτονόητα για τα οποία έχει μεγάλη ευθύνη.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                                         ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ                                                                            Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ. ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ                                          ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥΛΑ ΛΙΑΤΣΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ