Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Αγρίνιο: Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο Δήμος Αγρινίου, Το τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών και η Ιστορική Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια μετά: Ο «Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος με Λόγια και Εικόνες» που θα...... πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Έλλη Λεμονίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορία Πανεπιστημίου Πατρών. 
Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινία του Michael Gaumnitz 
Πρώτα Χριστούγεννα στα χαρακώματα 
(Premier Noel dans les trachees 2005)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ