Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Ο συνδυασμός «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» για την συνάντηση με τους βουλευτές Αιτ/νίας

Επιτέλους «θεμελιώθηκε μια διαδικασία συνεργασίας του δήμου με τους βουλευτές του νομού μας, στην κατεύθυνση της ουσιαστικής στήριξης από την πλευρά τους για την επίλυση χρόνιων ανοιχτών ζητημάτων του δήμου μας».
Τάδε έφη ο Ν. Καραπάνος, μετά την «ιστορική» συνάντηση – ανάλογη της...Βάρκιζας θα λέγαμε εμείς – με τους 5 από τους 8 υπό προθεσμία και για λίγους μήνες ακόμη βουλευτές του νομού. Στη διάρκεια της, «καθορίστηκε ένα κοινό πλαίσιο δράσεων και ενεργειών,ώστε να δρομολογηθούν λύσεις σε χρονίζοντα ζητήματα που αφορούν, την αναπτυξιακή πορεία του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου», για «το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, τηΒιωσιμότητα – Αναβάθμιση του ΤΕΙ Μεσολογγίου, την Ακαδημία της Ελευθερίας» και άλλα πολλά που τ’ ακούμε χρόνια τώρα, αλλά στην πράξη γίνεται το αντίθετο.

Προκειμένου να αντιληφθούμε την «ιστορικότητα» του γεγονότος, αναρωτιόμαστε:
Εκείνοι, προεξέχοντος του κου Σαλμά, που διέλυσαν το ΤΕΙ Μεσολογγίου, τώρα σε «κοινό πλαίσιο δράσεων» με όλους εσάς, θα το αναβαθμίσουν;
Εκείνοι, προεξέχοντος του κου Σαλμά, που απαξίωσαν το Νοσοκομείο μας, σε «κοινό πλαίσιο δράσεων» με όλους εσάς, θα το ενισχύσουν;
Εκείνοι, προεξέχοντος του κου Καραγκούνη, που κατήργησαν την Ακαδημία της Ελευθερίας, τώρα σε «κοινό πλαίσιο δράσεων» με όλους εσάς, θα την ανασυστήσουν; 
Και όλα αυτά τα σπουδαία θα γίνουν τώρα. Τώρα που η κυβέρνηση μετράει μέρες. Ποιος κοροϊδεύει ποιόν κύριοι της «τοπικής συγκυβέρνησης»;
Εκτός και αν υλοποιήσει αυτή την «ουσιαστική στήριξη και συνεργασία», ο τοπικός εκπρόσωπος της «εγκληματικής οργάνωσης», που πριν μερικούς μήνες πούλαγε τσαμπουκά στη λαϊκή και προέτρεπε συμπατριώτες να πάρουν τα όπλα κατά αθιγγάνων.
Αλήθεια πώς να ένοιωσαν οι δυο εκπρόσωποι της αριστεράς σε δημοτικό επίπεδο, ομοτράπεζοι, συνδιαλεγόμενοι και σε κοινή πορεία διεκδίκησης με κοινοβουλευτικό στέλεχος φασιστικής οργάνωσης; Αλήθεια κ. Παπαδόπουλε, πως συνδιαλέγεστε με εκείνον που αποκαλούσατε και είναι νεκροθάφτης της πόλης; Εκείνον που σε ανακοίνωση σας πριν μερικές μέρες, γράφατε πως «Δεν χρειαζόμαστε πλέον την βοήθειά σας». Τελικά την χρειάζεστε ή όχι τη βοήθεια του κου Σαλμά; Αλήθεια κ. Μαργαρίτη τι είναι πολιτικά ορθό, να χαρακτηρίζονται συμβολικά ως ανεπιθύμητοι οι κυβερνητικοί βουλευτές (ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου 2013), ή να συνδιαλεγόμαστε μαζί τους και να συνυπογράφουμε «κοινό πλαίσιο δράσεων»; Κατόπιν και αυτών των μηνυμάτων που εκπέμπετε αγαπητοί συνάδελφοι, θα αναμείνουμε εκ νέου την κινητοποίηση της κοινωνίας…Στη «δευτέρα παρουσία»!
Είναι φανερό πως όλη αυτή η επικοινωνιακού χαρακτήρα φιέστα στήθηκε για ένα και μόνο λόγο. Για τον εξαγνισμό της κυβερνητικής πολιτικής και ειδικότερα του κου Σαλμά.
Όσο για τη δική μας στάση, της μη συμμετοχής στη διαπαραταξιακή και τις φιέστες της,την εξηγήσαμε εγκαίρως και δημοσίως (7/11/2014). Μόνο που κάναμε ένα λάθος. Δεν είναι διακοσμητική όπως αναφέραμε, αλλά ουσιαστική. Είναι μια μορφή συγκυβέρνησης σε τοπικό επίπεδο. Να την χαίρεστε και εις ανώτερα.

Εκ μέρους του Συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ»

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Κατσούλης Παναγιώτης


Καρατσόλης Παντελής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ