Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αποτελέσματα Εκλογών Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Αγρινίου

Απώλεια μιας έδρας σημείωσε η ΔΑΚΕ μετά τα -ανεπίσημα- αποτελέσματα που έγιναν γνωστά πριν από λίγο στις σημερινές εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αγρινίου και Θέρμου.
Τις απώλειες της ΔΑΚΕ δεν «καρπώθηκε» πάντως η παράταξη που στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, που αναδείχτηκε τέταρτη δύναμη, έχοντας επίσης μικρή πτώση, ενώ αντίθετα καλή επίδοση είχε η ανεξάρτητη παράταξη που φέτος.. κατέβηκε πρώτη φόρα στις εκλογές του Συλλόγου και που απέσπασε τελικά δυο έδρες.
Αναλυτικά η ΔΑΚΕ έλαβε 147 (από 157 στις προηγούμενες εκλογές) και τρεις (3) έδρες ψήφους και αναδείχθηκε πρώτη δύναμη, χάνοντας μια έδρα σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Η Εκπαιδευτική Προοπτική – Συνεργαζόμενοι (ΣΥΡΙΖΑ) έλαβε 106 ψήφους (από 114) και δυο έδρες, η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Δασκάλων (με αναφορά στην ΠΑΣΚ) έλαβε 133 ψήφους και δύο (2) έδρες (από 113) ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη Δημοκρατική Συνεργασία – Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών (επίσης με αναφορά στην ΠΑΣΚ) 113 ψήφους και δύο (2) έδρες στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου (η παράταξη δεν συμμετείχε στις προηγούμενες εκλογές).
Τέλος η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΠΑΜΕ) έλαβε 59 ψήφους (από 61) και η παράταξη «Θυμωμένοι Δάσκαλοι» επίσης 59 ψήφους ( από 54) και μετά από κλήρωση η έδρα πήγε στην παράταξη του ΠΑΜΕ.
Η συγκρότηση προεδρείου πάντως είναι προς το παρόν δύσκολη υπόθεση και οι όποιες συνεργασίες – συμφωνίες θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ