Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Από την εκδήλωση Δήμου Αγρινίου για την Παγκόσμια ημέρα κατά της βίας των γυναικών

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας εναντίον των γυναικών διοργάνωσε την Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014, στον πεζόδρομο της Χ. Τρικούπη εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της έμφυλης βίας και.... της λειτουργίας του Ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών στο Δήμο μας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διενεμήθησαν περισσότερα από 1500 έντυπα πληροφοριακού υλικού για το κοινωνικό αυτό πρόβλημα. Το κοινό ενημερώθηκε , από το επιστημονικό προσωπικό του Δήμου Αγρινίου, που ειδικεύεται σε θέματα έμφυλης βίας από την οπτική του φύλου για την κακοποίηση και τη βία κατά των γυναικών συμβουλευτική – ψυχολογική στήριξη) καθώς επίσης για τη λειτουργία του ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών και των παιδιών αυτών που λειτουργεί στο Δήμο Αγρινίου από τον Μάρτιο 2014 κι έχει ως στόχο να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της κακοποίησης της γυναίκας και των παιδιών της.
Η εκδήλωση αγκαλιάστηκε θερμά από τους συμπολίτες μας ,οι οποίοι προσέτρεξαν με αμέριστο ενδιαφέρον για ενημέρωση. Επιπλέον εξέφρασαν τη στήριξή τους στην ύπαρξη τέτοιων ανθρωπιστικών δράσεων και δομών ,οι οποίες ,όπως φάνηκε από την ανταπόκριση του κοινού, είναι απαραίτητες στον τόπο μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ