Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ - Μαζικός και ανυποχώρητος αγώνας

Συνάδελφοι,
Την Τρίτη 25 του Νοέμβρη καλούμαστε να ψηφίσουμε για να αναδείξουμε νέο Δ.Σ. στο Σύλλογό μας. Οι εκλογές γίνονται μέσα σε μια ζοφερή πραγματικότητα που ξεπερνάει –πλέον- και την πιο αχαλίνωτη φαντασία. «Αξιολογήσεις» (στο μνημόνιο αναφέρεται ως μηχανισμός προσδιορισμού υπεράριθμων....
υπαλλήλων), γραφειοκρατική ασφυξία, μειώσεις μισθών, διαθεσιμότητες, απολύσεις και νέο μισθολόγιο. Και μαζί ο καθημερινός αγώνας στην τάξη.
Παρόλη τη ζοφερή πραγματικότητα που διαμορφώνεται καθημερινά, το κυρίαρχο ρεύμα του συνδικαλισµού συνεχίζει να στηρίζει ή να δείχνει ανοχή απέναντι στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Εμείς;

Όλοι µαζί υπερασπίζουµε τις συλλογικές μας δεσμεύσεις:

Δεν αξιολογούμε, δεν αξιολογούμαστε!
Η αξιολόγηση δε θα περάσει!

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ (ερα-συνεργαζόμενοι) καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να υπερασπιστούμε το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης και μαζί όλα τα δημόσια κοινωνικά αγαθά. Τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα και τις συλλογικές κατακτήσεις μας. Αυτό θα γίνεται κάθε μέρα που περνάει ακόμα πιο δύσκολο, όσο συνεχίζονται οι καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές. Γι’ αυτό καλούμε σε μαζικό και ανυποχώρητο αγώνα για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ όχι μόνο αυτών των πολιτικών αλλά και της κυβέρνησης που τις εφαρμόζει.
Τα πρωτοβάθμια σωματεία πρέπει ν’ αποτελέσουν τους θύλακες μιας οργανωμένης αντίστασης!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Στέλλα Καραγιάννη            
   Πολυκρήτη Μπαλωμένου      
Χρήστος Νταγιάντας 
Νατάσα Σωτηροπούλου
Βάσω Χριστάκη
  
                                      ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε.                                   

     Χριστοφορούλα Λιάτσου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ