Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Σούπερ Λίγκα: Πέρασε από την Κέρκυρα ο Παναιτωλικός (1-2)

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναιτωλικός επί της Κέρκυρας με 2-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ήταν να μην πάρει...φόρα η ομάδα του Μάκη Χάβου. Από τη στιγμή που βρήκε τον τρόπο να πετύχει την πρώτη της νίκη (8η αγωνιστική με 3-1 επί του Πανθρακικού), συνεχίζει την ανοδική της πορεία και μετά το σημερινό αποτέλεσμα συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές αήττητη (2 ισοπαλίες και τρία σερί «τρίποντα).
VIDEO ΕΔΩ
Η Κέρκυρα μετά το πολύ καλό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα άρχισε να...ξεφουσκώνει, καθώς ηττήθηκε για δεύτερο σερί ματς στην έδρα της (προηγήθηκε το 1-2 από τον Πλατανιά), ενώ συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια που αγνοεί τη νίκη (τρεις ήττες και μία ισοπαλία).
Το συγκρότημα του Χάβου πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο 20λεπτο. Στο 16΄ από κοντά ο Βιγιαφάνες άνοιξε το σκορ, για να έρθει, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κάπελ και με συρτό σουτ να δώσει προβάδισμα νίκης στους φιλοξενούμενους.
Οι Αγρινιώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα στο δεύτερο μέρος, αλλά η προβολή του Άλβες σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας ο Κάπελ απέτυχε να τη στείλει στα δίχτυα. Κι ενώ το παιχνίδι κυλούσε «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα των φιλοξενούμενων, έξι λεπτά πριν το 90΄ ο Γκόμεζ με εκπληκτικό γκολ  μείωσε σε 2-1 για τους «Φαίακες» κι έβαλε...φωτιά στην αναμέτρηση.
Παρά την πίεση που δέχτηκε η άμυνα του Παναιτωλικού στα τελευταία λεπτά άντεξε και στο τέλος πανηγύρισε τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ