Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Mε βούλευμα αποφυλακίστηκε ο Φ. Ντζιμάνης

Ο τ. Αστυνομικός υποδιευθυντής και πρ. Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, που είχε προφυλακιστεί πριν από έξι μήνες περίπου, φερόμενος ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, για την οποία προφυλακίστηκαν και αστυνομικοί, αφέθηκε σήμερα ελεύθερος.
Κάνοντας χρήση του ευεργετήματος του νόμου ότι μέσα στο προβλεπόμενο ..... εξάμηνο ο κ. Ντζιμάνης κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης από τις φυλακές   όπου κρατούνταν.

Το αρμόδιο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αυτεπάγγελτα τελικά αποφάσισε την αποφυλάκιση του αξιωματικού έως ότου εκδικαστεί από την τακτική δικαιοσύνη η πολύκροτη υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η όλη υπόθεση που περιλαμβάνει χιλιάδες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μεταξύ το τ. Αστυνομικού και σκοτεινών κύκλων κλπ, είχε ως αποτέλεσμα να συνταράξει τα θεμέλια της Αστυνομίας καθώς και της κοινωνία, και να προφυλακιστεί με κακουργηματικές κατηγορίες ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής αλλά και ενός αρχιφύλακα της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. 
Η σχετική δικογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ολοκληρωθεί. Τώρα οφείλει ο κ. Ντζιμάνης να αποδείξει την αθωότητά του, τόσο γι' αυτόν και την οικογένειά του, για το σώμα που υπηρέτησε χρόνια, όσο και για την Ελληνική κοινωνία που του ανάθεσε αυτή την υψηλή θεσμική θέση του κρατικού λειτουργού!
Με πληροφορίες απο το http://www.agriniopress.gr/?p=30636 

1 σχόλιο :

  1. Εμ... βέβαια. Μπάτσος είναι όχι αναρχικός. Δεν τον λένε Σακκά ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ