Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Καταγγελία EKA για τις αυξήσεις της ΔΕΗ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Ελ. Βενιζέλου 13- ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ.: (26410) 22 325 FAX: (26410)46 515
 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Οι νέες αυξήσεις στα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ,  μέσω του «Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ), είναι ένα ακόμα χαράτσι για τα λαϊκά νοικοκυριά τη στιγμή που η φοροληστεία και τα διαδοχικά χαράτσια έχουν φέρει εκατομμύρια εργαζόμενους, συνταξιούχους κα άνεργους  σε..........
απόγνωση.
Καταγγέλλουμε την απόφαση  αυτή της κυβέρνησης  Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ και της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για αύξηση έως 118% του συγκεκριμένου τέλους  και η κάλυψή του αποτελεί δέσμευση στην πολιτική των μνημονίων.
Είναι ένα ακόμα «χαράτσι» που επιβάλλεται στα λαϊκά νοικοκυριά για την ενίσχυση των επιχειρηματιών  που επενδύουν στην  «πράσινη ενέργεια», αφού ο ειδικός λογαριασμός τους παρουσίασε έλλειμμα 436,1 εκατομ. ευρώ το Μάη και πρέπει να καλυφθεί.
Το ίδιο τέλος επιβάλλεται και στους αγρότες και στα μικρά καταστήματα, ενώ αντίθετα, μειώνεται κατά 49% στους μεγαλοβιομηχάνους.
Απέναντι σ’ αυτή την  αντιλαϊκή – αντιδραστική πολιτική κυβέρνησης- Ε.Ε.- μονοπωλίων, απαιτείται οργάνωση, συμμαχία και ταξικός αγώνας για να καταργηθούν τα χαράτσια και η φοροληστεία, να μη μείνει κανένα λαϊκό νοικοκυριό και κανενός  ανέργου το σπίτι χωρίς ρεύμα , για την ανατροπή της.
Αγρίνιο 23/7/2013

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ