Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Κουίκ: «Θα είμαι ο 9ος βουλευτής σας»

O βουλευτής Επικράτειας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ παραχώρησε απόψε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα του Αγρινίου, μετά από επίσκεψή του στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. 
Ο κ. Κουίκ, ο οποίος έχει αναλάβει τον Νομό κοινοβουλευτικά εκ μέρους του κόμματος, ήρθε σε επαφή με τους φορείς της περιοχής για να ενημερωθεί πάνω στα τοπικά προβλήματα. Η πρώτα επίσκεψη έγινε στο Μεσολόγγι όπου....... όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ο κ. Κουίκ, από Ιερά Πόλη μετατρέπεται σε νεκρή πόλη… « Αποστερούν από τις δημόσιες υπηρεσίες το διοικητικό κέντρο του νομού. Η αστυνομική διεύθυνση είναι σε κτήριο που προσβάλλει την ίδια τη λειτουργία του σώματος. Ούτε σε τριτοκοσμική χώρα δεν θα δει κανείς αυτό που συμβαίνει εκεί, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους πάνω σε κούτες…» είπε ο ίδιος μιλώντας παράλληλα για βελτιώσεις που μπορούν και που πρέπει να γίνουν σε ένα νομό που έχει τόσα να επιδείξει, φέρνοντας ως παράδειγμα το λιμάνι του Αστακού. Ο ίδιος μάλιστα αυτοχαρακτηρίστηκε «9ος βουλευτής του Νομού», θέλοντας να τονίσει την από δω και έπειτα ενασχόλησή του με τα τοπικά θέματα.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Κουίκ τόνισε πως, όποια κουβέντα γίνει από τώρα για συνεργασίες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με άλλα κόμματα θα είναι «εκτός τόπου και χρόνου»,λέγοντας παράλληλα πως το αντιμνημονιακό τόξο θα πρέπει να έχει κοινές δράσεις. Ο κ. Κουίκ δεν σχολίασε την αποχώρηση του κ. Σταμάτη σε σχετική ερώτηση που του έγινε και που αφορούσε το πόσο αυτή επηρέασε τη δυναμική του κόμματος στον νομό. Σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Κουίκ δήλωσε πως το κόμμα βρίσκεται ακόμα σε προβληματισμό για το ποιους υποψηφίους θα προτείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ