Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Και η κόντρα συνεχίζεται! Νέα επίθεση Δημοτικής αρχής Ξηρομέρου στον Πάνο Χολή

Η κόντρα της Δημοτικής αρχής Ξηρομέρου με τον Πάνο Χολή καλά κρατεί. Η Δημοτική αρχή εξέδωσε την ακόλουθη νέα αιχμηρή ανακοίνωση:
ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. Παναγιώτη Χολή: «ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΛΗΣ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ»
Δεν  πέρασαν παρά μόνο 3 εικοσιτετράωρα για  να έλθει η πλήρης επιβεβαίωση....  σε αυτά που αναφέραμε στο τελευταίο Δελτίο Τύπου  περί «κακόπιστης κριτικήςσυκοφαντιών και απαράδεκτων υπονοούμενων».
    Ο κ. Παναγιώτης Χολής εξέδωσε νέο ανακοινωθέν και με τίτλο που ο ίδιος έβαλε: «Με απειλούν με μηνύσεις επειδή έγραψα επώνυμα την άποψη μου».
  Θέλει δηλαδή ο κ. Χολής να πείσει τους αναγνώστες ότι αυτός είναι ο καλός, ο ηθικός και έντιμος πολίτης που λέει την άποψή του  και «αποκαλύπτει», και από την άλλη η κακή Δημοτική Αρχή, η εξουσία και το κατεστημένο που τον «κυνηγάει» με μηνύσεις
     Φυσικά  δεν έχει ισχύει κάτι τέτοιο, αφού έχουμε δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν μας ενοχλεί η κριτική όσο σκληρή και αν είναι, αλλά η συκοφαντία και τα απαράδεκτα υπονοούμενα για την τιμή και την υπόληψη μελών της δημοτικής αρχής, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση του δημοσίου  χρήματος.
      Έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε και το τελευταίο ευρώ  και δεν θα αφήσουμε κανέναν κ. Χολή να βάζει την «λάσπη στον ανεμιστήρα» σπιλώνοντας αθώους ανθρώπους.
     Στην τελευταία ανακοίνωση του ο κ. Χολής αναφέρει ότι υπάρχει ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, υπεύθυνος για Ευρωπαϊκά προγράμματα που αμείβεται με 35.000 ευρώ το χρόνο!!!   Ποιος είναι αυτός κ.Χολή;  
   Πείτε στους δημότες το όνομά του και τα στοιχεία  πληρωμής που έχετεΦυσικά και δεν θα το κάνετε γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τέτοια αμοιβή. Είναι ένα τεράστιο ψέμα που ο «έντιμος»   κύριος Χολής, ο άνθρωπος της «διαφάνειας»  δεν είχε κανέναν ηθικό φραγμό  να το γράψει στην ανακοινωσή του.
      Χωρίς λοιπόν περίσκεψη και χωρίς ντροπή, ο κ.Χολής κατασυκοφάντησε αφενός την δημοτική αρχή, για την όποια υπονοεί ότι κατασπαταλεί άσκοπα το δημόσιο χρήμα, και αφετέρου τους ειδικούς συνεργάτες του Δημάρχου, νέα μορφωμένα και αξιόλογα παιδιά που εργάζονται σκληρά.
      Αυτό είναι το νέο ήθος που ευαγγελίζεστε στα δημοτικά μας δρώμενα κ.Χολή;    Και δεν έχετε ούτε το θάρρος, ούτε  τη γενναιότητα - χαρακτηριστικά των Ξηρομεριτών- να ζητήσετε δημόσια συγνώμη. Σας αφήνουμε στην κρίση των συνδημοτών μας
     Σχετικά τώρα με τα έργα και συγκεκριμένα  με την χρηματοδότηση από τοΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ των Παιδικών Χαρών, επειδή παραποιείται εσκεμμέναότι γράψαμε, τις παρεμβάσεις τις βαφτίζεται  μικρό-επισκευές, τα ξαναγράφουμε κυρίως όχι για να πείσουμε εσάς , αλλά για να γνωρίζει ο κόσμος. 
-ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΜΕ  ΠΙΣΤΟΠΙΟΙΣΗ ΙSO
-ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΜΥΤΙΚΑ - ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΙΗΣΗ ISO
-ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ – ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ 
-ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ  ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ – ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ
-ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ  Τ.Κ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ –ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ
-ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ – ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ (ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ) ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
-ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ (ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
-ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΦΥΤΕΙΩΝ - ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ (ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΙΒΙΟ
-ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΛΟΓΩ ΟΤΙ Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΤΩΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΕΙ
-ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΒΑΡΝΑΚΑ- ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΡΓΑΝΩΝ
         Επίσης έγινε αλλαγή οργάνων σε όλες τις υφιστάμενες Παιδικές Χαρέςτων Τ.Κ
       Έγιναν ακριβώς ότι προέβλεπαν οι μελέτες και οι τεχνικές περιγραφές στο συγκεκριμένο φάκελο του Πράσινου Ταμείου, και όλα τα στοιχεία έχουν σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ΓΙΑ ΕΛΕΧΓΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ.
     Σε ότι αφορά τον ισχυρισμό σας ότι δεν γίνονται δημοπρασίες  σας ενημερώνουμε (για μια ακόμη φορά πιάνεστε ανενημέρωτος)   ότι μόνο για το 2013 έγιναν οι εξής δημοπρασίες:
-Προμήθεια Ηλεκτροκινητήρων και αντλιών για τις Δ.Ε Αστακού και Αλυζίας
-Προμήθεια Καύσιμων και για τις τρεις Δ.Ε  Αλυζίας, Αστακού και Φυτειών
-Έργο κατασκευής μαντρότοιχου Νεκροταφείου Δ.Κ Αστακού
-Αποκομιδή απορριμμάτων για την Δ.Ε Αστακού
-Αγροτική οδοποιία Δήμου Ξηρομέρου
-Κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης, διαπλάτυνση γεφυριών παραλιακής οδού κύριας εισόδου Μύτικα
   Εδώ θα πρέπει να σταθούμε στην ολοκλήρωση της  πολύ σημαντικήςδημοπρασίας για την αποκομιδή απορριμμάτων στην Δ.Ε Αστακού, ένα πρόβλημα  πολλών ετών για την πόλη του Αστακού  αλλά και για τις Τ.Κ που ανήκουν στην Δ.Ε Αστακού λύθηκε οριστικά.
  Σχετικα τώρα με το πρόβλημα της υδρεύσεως στην Τ.Κ Αρχοντοχωρίου, σας ενημερώνουμε (για μια ακόμη φορά ανενημέρωτος) ότι αν είχατε διαβάσει τοΤεχνικό μας Πρόγραμμα θα διαπιστώνατε ότι υπάρχει κωδικός που αναφέρει: «Αγορά ακινήτου μετά γεωτρήσεως για εμπλουτισμό της ύδρευσης της Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου» με το ποσό των 50.000 ευρώ.  
      Είναι γνωστό και το ξέρουν καλύτερα από τον καθένα αυτό οι κάτοικοι της Τ.Κ Αρχοντοχωρίου ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει εδώ και παρά πολλά χρόνια. 
      Η σημερινή  Δημοτική αρχή στα  δυόμισι αυτά χρόνια κάνει ότι μπορεί για δώσει λύση. Οι φάκελοι για τους περιβαλλοντικούς όρους των γεωτρήσεων της Άνω Κανδήλας έχουν προ καιρού κατατεθεί από τον αρμόδιο μελετητή,  και αναμένουμε και από εκεί αποτελέσματα. 
    Επίσης έχουν ανατεθεί οι μελέτες  για την αξιοποίηση των πηγών του Παλιού Βάρνακα. 
        Στα δυόμισι αυτά χρόνια κύριε Χολή και κύριοι ανώνυμοι σχολιαστές η Δημοτική Αρχή Ξηρόμερου προσπαθεί να βάλει τις βάσεις για να λυθεί  οριστικά το πρόβλημα της ύδρευσης στο Αρχοντοχώρι αλλά και σε όλη την Αλυζία.
     Τέλος, με τα άλλα έργα που αναφέρετε, σας απαντάμε ότι μακάρι να μπορούσαμε να τα υλοποιήσουμε όλα. Αν δεν έχετε καταλάβει σε ποια εποχή βρισκόμαστε, λυπούμαστε αλλά είναι δικό σας πρόβλημα. Μαγικό ραβδί δεν διαθέτουμε παρά  μόνο διάθεση και όρεξη για σκληρή δουλειά.

Κύριε Χολή,
     Δεν προσπαθούμε να πείσουμε εσάς, αλλά τους δημότες μας. Είμαστε σίγουροι ότι κάτι άλλο «στραβό» θα ανακαλύψετε….. σας αφήνουμε στο δρόμο της εξερεύνησης.. 
       Για μας  η τακτική σας είναι ξεπερασμένη. Τα υλικά σας παλιά και φθαρτά.Δεν κομίζετε κάτι το καινούργιο απλώς έχετε φορέσει την «μάσκα» του «διαφορετικού» και του «ηθικολόγου»Ο αληθινός σκοπός σας, δυστυχώς για εσάς,  αποκαλύφθηκε. 
     Γι αυτό λοιπόν δεν πρόκειται να ασχοληθούμε  ξανά μαζί σας…..      

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 (grafeiotipouxiromerou@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ