Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες
του Υπουργείου Παιδείας διαλύουν την εκπαίδευση
Σήμερα 2.500 εκπαιδευτικοί απολύονται, 52 ειδικότητες καταργούνται, οι σχολικοί φύλακες κρίνονται περιττοί, 20.000 μαθητές των δημόσιων τεχνολογικών και επαγγελματικών σχολείων στέλνονται στα ιδιωτικά ΙΕΚ.
Η δημόσια εκπαίδευση και ειδικότερα η δημόσια τεχνολογική και επαγγελματική εκπαίδευση διαλύονται με παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας και της δικομματικής κυβέρνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν θα αναγνωρίσει αυτές τις παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες ούτε τις αλλαγές που θα επιφέρουν στις εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι απαραίτητοι για τη μεγάλη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση που θα υλοποιήσει η κυβέρνηση της Αριστεράς.

Τμήμα Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

ΕΕΚΕ Παιδείας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ