Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Αναφορά Μαρίας Τριανταφύλλου στον Υπουργό Εργασίας για τις ασφαλιστικές εισφορές των οδηγών ταξί

30/7/2013
Η κυρία Μ.Τριανταφύλλου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΑΜ έθεσε με αναφορά της, το ψήφισμα των σωματείων ταξί Αιτωλοακαρνανίας, υπόψη των υπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Οικονομικών. 
Οι πρόεδροι των σωματείων ταξί ζητούν να μειωθούν στο μισό οι ασφαλιστικές εισφορές των οδηγών ταξί. Το 80% των επαγγελματιών αυτοκινητιστών αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και όπως αναφέρουν το μέτρο των δόσεων δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να κοινοποιηθούν τα μέτρα τα οποία πρόκειται να λάβουν τα αρμόδια υπουργία ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα των ασφαλιστικών εισφορών των αυτοκινητιστών.

Η αναφορά όπως κατατέθηκε αναλυτικά:
Μαρία Τριανταφύλλου
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας 29/07/2013

Αναφορά

προς τους Υπουργούς 

-Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

-Οικονομικών

Θέμα: Αίτημα των Σωματείων ΤΑΞΙ του Νομού Αιτωλοακαρνανίας για μείωση κατά το ήμισυ των ασφαλιστικών εισφορών των επαγγελματιών αυτοκινητιστών ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στην καταβολή τους στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα. 

Κύριε υπουργέ ποια είναι τα μέτρα που πρόκειται να λάβετε ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα το ζήτημα που θέτουν οι τα Σωματεία ΤΑΞΙ του Νομού Αιτωλοακαρνανίας; 

Επισυνάπτουμε το ψήφισμα των Σωματείων ΤΑΞΙ του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ