Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθηγητών-μαθητών στο Αγρίνιο

Σαφές μήνυμα προς τους κυβερνητικούς βουλευτές έστειλαν το απόγευμα από την κ. πλατεία του Αγρινίου καθηγητές-μαθητές και γονείς. «Είστε ανεπιθύμητοι στο Νομό μας, αν συναινέσετε στην απόλυση έστω και ενός εργαζομένου στην εκπαίδευση και γενικώς στον δημόσιο τομέα». Αυτό δηλώνουν προς τους βουλευτές της Αιτωλ/νίας οι καθηγητές της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, καλώντας τους να αναλάβουν ευθύνες και να μην ψηφίσουν τα άρθρα του....πολυνομοσχεδίου που αφορούν τις διαθεσιμότητες στην Τεχνική και Επαγγελματική εκπαίδευση.
Οι καθηγητές και μαθητές κυρίως του 2ου ΕΠΑΛ και της ΕΠΑΣ Αγρινίου συγκεντρώθηκαν και σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο για να εκφράσουν και με την παρουσία τους την αγανάκτησ--διαμαρτυρία τους για την κατάργηση της ειδικότητας που επέλεξαν να σπουδάσουν και την αναγκαιότητα να διαφυλαχτεί η δημόσια παιδεία και για να μην απολυθεί κανένας καθηγητής. Η κυβέρνηση καταργεί τους τομείς υγείας-πρόνοιας και της αισθητικής κομμωτικής αντίστοιχα επαγγέλματα των μαθητών που φοιτούν στην Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση και τα οποία είναι τα πολυπληθέστερα των σχολείων τους και τώρα τους οδηγούν στην ιδιωτική εκπαίδευση και στα "κάτεργα" της εφήμερης κατάρτισης.
Το κάλεσμα-μήνυμα προς τους βουλευτές του Νομού διένειμαν εγγράφως στους πολίτες του Αγρινίου οι μαθητές της ΕΠΑΣ και των ΕΠΑΛ Αγρινίου, μαζί με ένα ακόμη ενημερωτικό φυλλάδιο προς γονείς και μαθητές.
Με πληροφορίες από το http://www.agriniopress.gr/?p=32169

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ