Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στην εθνική οδό Αγρινίου-Αντιρρίου (φωτο)

Έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα σε θανατηφόρο τροχαίο νεαρός από την περιοχή μας, μετά από πλάγια ολίσθηση του οχήματος που οδηγούσε, και.....
πρόσκρουση σε μάντρα.

Το δυστύχημα έλαβε χώρα στο 63ο χλμ της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, μετά τον κόμβο του Παναιτωλίου και έγινε τα ξημερώματα, καθώς η Τροχαία ειδοποιήθηκε στις πέντε παρά δέκα το πρωί. Το αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση το Αντίρριο.

Ο νεαρός ήταν 29 ετών (γεννηθείς το 1984) και κάτοικος Ματσουκίου. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται η εμπλοκή άλλου οχήματος αλλά οι ακριβείς συνθήκες θα διερευνηθούν από την Τροχαία, όταν θα συμπληρωθεί και η ιατροδικαστική έκθεση.
Περισσότερες φωτο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ