Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Kι όμως, ψήφισαν όλοι για το πάρκο!

Ήταν Φεβρουάριος του 2012, όταν το Δημοτικό Συμβούλιο του Αγρινίου, κλήθηκε να αποφασίσει για την υποβολή της πρότασης ανάπλασης του Δημοτικού Πάρκου, στην σχετική πρόσκληση της Περιφέρειας. Η απόφαση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διαψεύδει ο Νικάκης (κατόπιν εορτής όμως...)
Ενδιαφέρον, αφού όπως φαίνεται σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Αγρινίου, δηλαδή όλες οι παρατάξεις και όλοι οι Σύμβουλοι (εκτός του κ. Σταμάτη που απουσίαζε, στην παράταξη αυτή όλα τα περίεργα της συναίνεσής τους γίνονταν όταν .... απουσίαζε ο θεσμικός επικεφαλής της ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ),  ψήφισαν ομόφωνα για την υποβολή της πρότασης, στην συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου του 2012
Πριν υπάρξει κάποια διάψευση ή διευκρίνηση, είναι αξιοσημείωτα τα όσα αναφέρονται στην σχετική απόφαση που είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο και την οποία παρουσιάζει το agriniopress:
Σύμφωνα με αυτή το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα, όχι μόνον εγκρίνει την υποβολή της σχετικής πρότασης για ένταξη στο ΕΣΠΑ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, και στο σχετικό Άξονα Προτεραιότητας, αλλά παράλληλα:
Εγκρίνει την μελέτη με τίτλο "Ανάπλαση του Παπαστράτειο Πάρκου Αγρινίου" που συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου αλλά και την χορήγηση άδειας για την εκτέλεση εργασιών στον χώρο του πάρκου!
Μετά και από αυτό, όσοι Σύμβουλοι διαφωνούν σήμερα, καλούνται να απαντήσουν στους δημότες, σχετικά με το τι άλλαξε μέσα σε λιγότερο από οκτώ μήνες.
Δηλώσεις Νικάκη
Σχετικά με την ανάρτηση ο επικεφαλής της "Λαικής Συσπείρωσης", διαψεύδει ότι ψήφισε υπέρ στο συγκεκριμένο θέμα, τόσο ίδιος, όσο και οι άλλοι δυο Σύμβουλοι της παράταξης, επικαλούμενος μάλιστα τα σχετικά ρεπορτάζ εκείνης της ημέρας. Δηλαδή προκύπτει ζήτημα παραχάραξης των πρακτικών; 
Από την Πανδημοτική Πρωτοβουλία, δεν εκδόθηκε κάποια ανακοίνωση σχετική με το θέμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η παράταξη αυτή σε επόμενη συνεδρίαση εξέφρασε επιφυλάξεις για το έργο, παρά τα όσα ψήφισε στην προηγούμενη συνεδρίαση. Στην συνεδρίαση εκείνη που έδωσε τις ψήφους επικράτησε και ένταση (όχι για την ψηφοφορία πάντως) με αποτέλεσμα η παράταξη να αποχωρήσει για διαδικαστικά θέματα και όχι για την ουσία του θέματος που είχε ψηφίσει πριν. Σήμερα τρέχει και φθάνει ο λεγόμενος επικεφαλής της στα ραδιόφωνα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά και το φιάσκο της συγκέντρωσης της κίνησης του Σαββάτου που είπε ψέματα στους δημότες ότι δεν ψήφισε το έργο (δείτε εδώ την ομόφωνη απόφαση  της οικονομικής επιτροπής).
Με πληροφορίες http://www.agriniopress.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ